oscar
Copyright: Oscars

Kevin Hart bliver næste års Oscar vært!

Det er næsten altid normalt, at man ved hvert års Oscar-fest har en komiker eller sjov mand som vært. Dog kan er det ikke alle, som får publikummet til at grine. Hvem husker ikke eller rettere sagt prøver at glemme, da Seth MacFarlane var vært, hvilket faldt fuldstændig igennem. Billy Crystal har altid været en solid Oscar-host, men han er nok blevet lidt for konservativ for de yngre.

Spekulationerne har da også været intens, om hvem der dette år skal have æren af at skyde den næste filmfest af, og valget, ja det blev Kevin Hart. Komikeren og filmstjernen har hvert fald afsløret på hans egen Twitter-konto, at æren er tilfaldet ham, og så håber vi at han har fået tilladelse til at udgive sådan et statement.

Næste års Academy Awards eller Oscars, som vi kalder det, ja det afholdes efter planen den 24. februar. Og personligt, så håber denne skribent meget på, at man toner de politiske budskaber ned og fokusere på og hylder filmmediet. For sidste års Oscar var så politisk, at mange var ved at hive brækposen frem!