© Universal Pictures

‘Last Christmas’ trailer

Her er trailer til den romantiske komedie ‘Last Christmas’. ‘Last Christmas’ har bl.a. Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh, Emma Thompson og Peter Mygind på rollelisten.

Den afdøde sanger George Michael har været med til at udvikle ideen til filmen, som er stærkt inspireret af hans julehit ‘Last Christmas’. ‘Last Christmas’ har bl.a. musik af George Michael heriblandt den bittersøde juleklassiker, som også er blevet filmens titel. Det bliver også muligt at høre ikke tidligere udgivet musik skrevet af den legendariske Grammy vindende sanger. George Michael har solgt mere end  115 millioner albums og i løbet af hans imponerende karriere haft 10 af sine sange liggende på 1. førstepladsen.

Synopsis: Emilia Clarke spiller Kate, der ikke kan finde sin plads i livet. – Hun brokker sig over alt i tilværelsen og træffer konstant de forkerte beslutninger iklædt bjælder på skoene og alfekostume, som hendes job kræver, hun har på. Men så møder hun den fantastiske Tom (Henry Golding), og kan næsten ikke tro på sit eget held! Langsomt tør hun igen lukke drømmene ind og lytte til sit hjerte nu med hans hånd i hendes. Sammen går de to  julen i møde med kærlighed i hjertet og mod på livet, for hvad skulle dog kunne gå galt, når man har hjertet med i det…  

‘Last Christmas’ kan ses i biografen fra den 14. november 2019.