Masser Fantastic Beasts 2 nyheder!

I går aften sprang internettet med en video, fyldt med nyheder om den kommende ‘Fantastic Beasts 2’!

Magien på vej

Heltene. Skurkene. Magien. Om et år kan du komme tilbage til troldmandsverden med Fantastiske Skabninger: Grindelwalds forbrydelser. #MagiPåVej #FantastiskeSkabninger

Slået op af Warner Bros. Pictures – Danmark i Torsdag den 16. november 2017

 

Titlen: med videoen blev afsløret filmen titel ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’. Dette bekræfter den tidligere information vi har fået om, at filmens plot især vil centrere sig om skurken Grindelwald. På dansk er titlen ‘Fantastiske Skabninger: Grindelwalds forbrydelser’.

Premieredato: Samtidig har filmen fået en premieredato: 16. november 2018. Om den danske premieredato er præcis den samme, er ikke til at vide – men da den 16. er en fredag, er der gode chancer for at vi får filmen om torsdagen den 15. (Da film i Danmark får biografpremiere om torsdagen).

Karaktererne: Ud fra dette enkelte billeder, kan vi finde et par information om filmens plot, samt få et første kig på et par karakterer.

Bl.a. ser vi for første gange Jude Law som den unge Dumbledore! Hvad tænker I?
Når billedet kommer til live kigger han hen imod Gindelwald

I billedet anden ende ser vi nemlig Johnny Depp som Gindelwald endnu en gang (jeg synes stadig han ligner en hyggelig bedstefar, men tøjet hjælper lidt).

 

 

Derudover ser vi Newts barndomsveninde/kæreste Leta Lestrange (spillet af Zoë Kravitz), hvilket betyder at vi for første gang kommer til at møde hende i den næste film.

Det samme gælder Newts bror, Theseus Scamander (Callum Turner), som Leta Lestrange sidder sammen med. Han er krigshelt og Auror.

De to fletter fingre, og når billedet kommer til live ser de hinanden i øjnene. Det kan dog diskuteres hvor forelskede de blikke ser ud..  Men, faktum er, at de to er forlovede. Så der er en mulig kærlighedskonflikt med Newt.

Billedet afslører også to karakterer, hvis skæbne og videre rolle for fortællingen efter slutningen på den første ‘Fantastic Beasts’ ikke var helt tydelige. Credence og Jacob Kowalski. Nu ved vi ihvertfald at de vender tilbage.

Men hvem sidder Credence sammen med? Skuespilleren hedder Claudia Kim, og hun spiller en unavngivet ung cirkusartist. Flotte strømpebukser! Hun ser utryg ud, og når billedet kommer til live, ser hun ked af det ud.

Selvfølgelig vender Newt, Tina og Queenie også tilbage.

Hvem glæder sig til ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’? Der er kun et år til!