CENTERVAGT.
Foto af Åsmund Sollihøgda

Nordisk Film bag ny stjernespækket komedie

Nordisk Film garanterer det danske biografpublikum noget at grine af til sommer! Filmselskabet kan i dag offentliggøre den stjernespækkede komedie ‘Centervagt’, som netop er startet optagelser i denne uge i København. ‘Centervagt’ er skrevet og instrueret af Rasmus Heide, manden bag kæmpe biografsucceser som ‘Alle for én’, ‘Alle for to’, ‘Alle for tre’, ‘Blå Mænd’ og ‘Julefrokosten’.

Historien

Da chefen for et skrantende shopping center vil skære ned på vagtpersonalet, må de to sikkerhedsvagter Glen og MC ty til utraditionelle metoder for at beholde deres jobs. Glen er hemmeligt forelsket i MC og foreslår, at de stjæler i deres eget center for at bevise, at centervagter ikke er noget, man sparer på. Det går forrygende. Glen og MC har aldrig haft det sjovere, for det er let at være heltemodig vagt, når tyven er din kollega i forklædning. Men da centerchefen ansætter den selvsikre hjerteknuser og supervagt Patrick, går der grus i maskineriet, og Glen må bruge alle kneb i kampen for karrieren og kærligheden.

Stærkt stjernehold

Nordisk Film har sikret sig et stærkt cast i alle de bærende roller: Som sikkerhedsvagterne Glen og MC kan publikum glæde sig til at se Rune Klan og Josephine Park. Christoffer Læssø spiller den nye sikkerhedsvagt Patrick, Kirsten Lehfeldt har fået rollen som centerchefen Krans, mens storcentrets øvrige personale spilles af bl.a. Stephania Potalivo, Martin Brygmann, Nikolaj Stokholm og Charter McCloskey. 

‘Centervagt’ får biografpremiere 17. juni 2021.