Nu er det officelt: Jamie Foxx bliver til Spawn

Jeg elsker superhelte, og det er på trods af at jeg ikke er samler af tegneserier. Selvfølgelig har jeg lidt på hylderne, men det er for mig kun det essentielle indenfor comic book verdenen, hvilket kan anses for “stor litteratur”, såsom ‘The Killing Joke’, ‘The Dark Night Returs’ og ‘Watchmen’. Men da jeg var en ung purk, så var der en helt eller rettere sagt anti-superhelt, jeg var helt tosset med.

Spawn er navnet, og han er efter min mening unik. Hans rigtige navn er Al Simmons, og han er vendt tilbage til menneskelig verden, efter at have været død og sendt til Helvedet, hvor han nu er blevet til et dæmonisk væsen. Karakteren er skabt af Todd McFarlane, der nu har fået jobbet som instruktør og opgaven om at gøre hans skaberværk til virkelighed på biograflærredet. Filmen produceres af Jason Blum og Blumhouse Productions, som en af Hollywoods eksperter i Horror-film.

Det er ikke første gang at Spawn er blevet filmatiseret. Tilbage i 1997 så vi en udgave af McFarlanes historie, som i dag nok kan ses som et sjovt, men fejlslagen forsøg. Jamie Foxx har fået hovedrollen, hvilket har gjort visse nørder og fans nervøse, da sidste gang han rodet med superhelte-genren, så endte det ikke godt ud. Nok fordi han var forkert castet i rollen som Electro i ‘The Amazing Spider-Man 2’.

Todd Mcfarlane og Jamie Foxx

Men, lad os nu se denne gang. Jeg er hvert fald frisk på en ordentlig gang Spawn, og indtil da, så kan jeg anbefale at se den animerede tv-serie ‘Todd McFarlane’s Spawn’, som præcis viser den stemning, som Spawn skal have. Råt, blodigt, dystopisk og underholdende på den fede måde.

Billede copyright: Image Comics / Todd McFarlane