Ron Howard er frisk på at lave endnu en Star Wars film

Den erfarne instruktør Ron Howard, har udtalt at han glædeligt ville lave endnu en Star Wars film. Det udtrykker han sig til det britiske magasin Metro, og siger yderligere: “Jeg havde en fantastisk oplevelse men den film. Det kommer dog helt an på historien, hvis jeg skal lave en til.”

Filmen som Howard var involveret i, var den meget omdiskuterede ‘Solo: A Star Wars Story’, som blev lidt at et flop. Eller den underpræsterede hvert fald, men nu var det også en produktion med den mange problemer. Ikke mindst fordi at instruktør duoen Phil Lord and Christopher Miller blev fyret under produktionen, og man hentede Ron Howard fra sidelinjen. Disse historier, plus dens udgivelses dato, der kun var 6 måneder væk fra ‘The Last Jedi’ (en meget kritiseret film) udgivelse, ja det skadede filmen. Slutresultatet var en god og hæderlig film, som ikke fortjente at blive straffet ved billetlugerne.

Det er ikke en umulig idé, at Howard igen vil komme til at instruere en Star Wars film. For selvom man lige har skrottet en Boba Fett film, ja så er der mange andre projekter indenfor dette univers, som er i gang. Rian Johnson er ved at lave sin egen SW-triologi, det samme er ‘Game of Thrones’ producerne David Benioff og D.B. Weiss. ‘ Star Wars: Clone Wars’ animationsserien fortsætter med stor succes. Og så er ‘Ironman’ instruktøren Jon Favreau i gang med at lave en SW-serie for Disney, med titlen ‘The Mandalorian’, der foregår mellem ‘Return of the Jedi’ og ‘The Force Awakens’. Så det er ikke fordi at der er mangel på projekter. Hvem ved, måske laver Howard sin egen SW-Spin off, når du den tendens er ved at komme på mode.

Copyright: Lucasfilm / Walt Disney Pictures