Så er verdens alletiders skrækkeligste familie tilbage!

Artiklens titel giver kun mening, når det kommer til ’Familien Addams’. Det startede som en tegneserie i 1930’erne, der blev til en populær tv-serie i 60’erne og i 90’erne udkom der 3 spillefilm med den skøre familie, hvoraf skribenten klart anbefaler de 2 første film. Nu er den skrupskøre familie så tilbage, og denne gang er bliver de animeret, hvilket ikke er første gang, med mindre vi taler om film og ikke serier. Bag denne nye film gemmer der sig kreative kræfter som har lavet film såsom ’Monster vs Aliens’, ’Sausage Party’, ’Monsterhuset’ og ’Corpse Bride’.

Jeg havde egentlig læst et sted, at filmen skulle være stop-motion animation a la ’A Nightmare Before Christmas’, men ud fra hvad traileren viser, så synes man at det meget ligner computergenererede effekter. Personligt er skribenten stor fan af ’Familien Addams’, og må ærlig tilstå at man ikke hopper i stolen over denne første trailer. Javist er der gakkede ting, som der skal være i en ’Familien Addams’ film, men der mangler klart noget herligt galskab, som ikke mindste de 2 første film fra 90’erne havde. Ikke desto mindre, så glæder man sig til at være sammen med ægteparret Gomez og Morticia Addams, deres to børn Wednesday og Pusley, onkel Fester, bedstemor Frump, fætter Itt, butleren Lurch og hånden Thing.

Filmen kommer her til landet den 31. oktober, altså Halloween-dag. Dette er den mest passende dag for en premiere dag til ’Familien Addams’.

Copyright: SF Studios / One Media