Nordisk Film Distribution

‘Sauna’ ny dansk film

Den kommende danske film ‘Sauna’ er baseret på Mads Ananda Lodahls roman ‘Sauna’ af samme navn. 

En erotisk kærlighedshistorie

Johan er en helt almindelig ung mand, der holder alle døre åbne, når det gælder både kærlighed og sex. Han har fået job som receptionist i Adonis, Københavns eneste bøssesauna, hvor han ikke bare arbejder, men hvor han også høster sine helt personlige erfaringer og oplevelser med saunaens øvrige gæster. For Johan er byen som et grænseløst paradis af muligheder med barer, fester og one-night stands, men det er først, da han møder den transkønnede William, at han oplever kærligheden på helt nært hold. Forelskelsen mellem de to sættes på en hård prøve, sådan som det ofte er tilfældet, når man lever i et samfund styret af stålsatte forestillinger om køn, kærlighed og identitet.  

I de to bærende hovedroller som Johan og William ses Magnus Juhl Andersen og Nina Rask. Magnus Juhl Andersen er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus og bl.a. kendt fra filmen DE FORBANDEDE ÅR og tv-serien BULLSHIT. Rollen som den transkønnede William spilles af skuespiller og komiker Nina Rask, kendt fra både radio og tv samt ikke mindst filmen NATTEVAGTEN, tv-serien CARMEN CURLERS og senest DR2-serien ORKESTRET. 

Blandt de øvrige medvirkende ses Klaus Tange, Dilan Amin, Peter Oliver Hansen, Morten Burian, Anton Hjejle, Billie N. Hviid Andersen, Theo Suissa, Fuad Gumas, Niels Munk Plum, Sam Koosha, Christian Gade Bjerrum og Anne Katrine Hansen. 

‘Sauna’ forventes at få premiere i 2025.