Serieanmeldelse af Home Invasion
Viaplay

Serieanmeldelse: Home Invasion

Din bedømmelse0 stemmer
3

Nu kan du binge hele første sæson af den quirky sci-fi komedieserie Home Invasion, som har præmiere d. 20. juni på Viaplay.

Hvad handler den om?

Serien handler om familien Family, som er sendt på jorden for at invadere den. Forklædt som mennesker, forsøger de tre rumvæsener at ligne og opføre sig som en helt normal familie, for at fuldføre missionen for deres leder Casie.

Men da to u rutinerede indbrudstyve bryder ind hos familien Family og finder ud af hvem de i virkeligheden er, bliver de indblandet i missionen og er nødt til at samarbejde med rumvæsenerne, for at redde planeten.

Da familien og indbrudstyvene opdager, at målet for deres mission er en anelse mere alvorlige end en harmløs invasion, går de sammen mod den onde leder Casie.

Vil jeg anbefale den?

Er man vild med sci-fi og endeløse mængder af tilfældigheder, skal man da klart give Home Invasion et skud. Serien er let og humoristisk, men kommer også ind på en snert af noget mere seriøst, gennem forholdet mellem de to indbrudstyve. Derudover giver de genren alt hvad den kan trække, for hvad er en sci-fi serie uden mønstrede majsmarker og kidnappede køer?

Det som Home Invasion scorer aller flest point på, er kreativiteten. Personligt elsker jeg film og serier som overrasker, og som konstant udvider sit univers. Det er simpelthen ikke muligt at sige “ej det der er ikke realistisk” når man ser denne serie. Man bliver lidt nødt til at gå med på præmissen, når der dukker en t-rex op i kælderen, og biblioteket læser tanker højt. Og det er en af grundene til at se videre, for hvad kan de ellers finde på?

Når det kommer til selve kvaliteten, det visuelle og skuespillet er der dog lidt fluer i suppen. Omgivelserne er meget studieagtige og til tider lidt for polerede, i hvert fald til min smag. Men man kan argumentere for at det passer til komediegenren. Skuespillet er generelt meget teatralsk og overspillet, hvilket på en måde virker som et stilistisk valg. Karaktererne i sig selv er nu meget sjove, og de passer godt sammen på kryds og tværs. Den eneste som dog formår at bruge det teatralske til sin fordel, er familie faren Al (Johan Glans). Hans tørre svenske humor skiller sig ud, og sætter sig som et ret fedt karaktertræk i rumvæsenet Al.

En lille gave man skal lægge mærke til, er det ældre ægtepar som er naboer til rumvæsenfamilien. De har god kemi, og særligt konen er alt for nysgerrig for hendes eget bedste. De fik ikke nok skærm tid efter min mening. Men kommer der endnu en sæson, håber jeg at de er mere med.

Hele første sæson af Home Invasion kan nu streames på Viaplay
Kort fortalt
Home Invasion er en fin og quirky sci-fi komedieserie, som er nem og underholdende at se. Er du for solbrændt til at gå udenfor, kan du f.eks. give den et skud.
Samlet bedømmelse Historie
Din bedømmelse0 stemmer
3
More Stories
Denne dag i filmhistorien: 14. december