Paramount+

Serieanmeldelse: The Offer

‘The Offer’ er Paramount+ seneste forsøg på at lokke flere kunder over på deres streamingtjeneste. Lykkedes det? Kender du overhovedet Paramount+?  

Paramount+

Hvad handler den om 

‘The Offer’ handler om de sindssyge udfordringer bag optagelserne til Francis Ford Coppolas klassiker ‘The Godfather’.

‘The Offer’ bliver fortalt ud fra den legendariske filmproducer Albert S. Ruddys perspektiv. Du følger Ruddy og alle de ildsjæle, som var villige til at gøre alt for at fortælle historien om Corleone-familien. Derudover følger du også alle de ildsjæle, som var villige til at gøre alt for at stoppe tilblivelsen af ‘The Godfather’. ‘The Offer’ er derfor historien om filmklassikeren, der næsten ikke blev til. 

Paramount+

Vil jeg anbefale den

Albert S. Ruddy sagde engang, at hver dag på optagelserne af ‘The Godfather’ var den værste dag i hans liv. Dette udsagn giver et godt udgangspunkt i forhold til, hvad du kan forvente af ‘The Offer’. Uden at røbe for meget, så er det en klassisk fortælling om The Underdog. ‘The Offer’ giver dig mulighed for at følge Albert S. Ruddy (google ham), Francis Ford Coppola (google ham), Mario Puzo (google ham), Bettye McCartt (google er din ven), Robert Evans (google er din ven) og mange andre legendariske individer, der på den ene eller anden måde var involverede i tilblivelsen af ‘The Godfather’.  

‘The Offer’ er en serie i høj kvalitet på alle punkter. Paramount Pictures, som også er dem som (du gættede det) står bag Paramount+, har brugt mange penge på at fortælle os, hvor awesome de er som filmstudie. ‘The Offer’ bruger meget tid på at vise, hvor legendarisk et filmstudie Parmount er, og vi bliver mindet om alle de klassikere Paramount har givet os. Derfor skal Paramount også have meget ros for ‘The Offfer’. 

Paramount har castet alle de perfekte skuespillere til at spille, ikke bare individer, som har levet eller stadig er i live, men legendariske individer. Værd at nævne er Matthew Goode i rollen som den legendariske Paramount chef/filmproducer Robert Evans, Miles Teller som endnu en legendarisk producer Albert S. Ruddy, Juno Temple som legendariske Hollywood-agent Bettye McCartt, Dan Fogler som legendariske filminstruktør Francis Ford Coppola og Giovanni Ribisi som berygtede mafiaboss Joe Colombo. Personligt kunne jeg lide at ‘The Offer’ præsenterede mig for disse personligheder i en tidlige fase af deres karrierer, hvor de ikke havde legende status endnu.   

‘The Offer’/ Paramount formår at genskabe Hollywood i start 70’erne og den gyldne æra af amerikansk film, hvor der blev spyttet klassikere ud hver dag. Hvis du elskede Tarantinos ‘Once Upon A Time in Hollywood’ vil du elske ‘The Offer’. Der er samme sans for detajlen i kostumerne, kulisserne og det overordnet feel af serien. 

Du skal se ‘The Offer’ hvis du elsker biografiske serier som bl.a. ‘The Crown’ eller hvis du bare er fan af ‘The Godfather’. Ærligt talt bør du også se ‘The Offer*, hvis du ‘bare’ kan li en skæv og utroligt underholdende historie. Hvert afsnit bliver overgået af det næste!

The Offer kan streames på Paramount+ fra d. 29.april
Kort fortalt
LÆSERNES BEDØMMELSE0 stemmer
6