avengers age of ultron
avengers age of ultron

Serier om Loki og Scarlet Witch muligvis på vej

Disney er i gang med at udvikle deres egen streamingtjeneste, og her skal de have masser af indhold, som kan trække nye kunder til.

Ifølge Variety er nye Marvel-serier noget af det helt unikke og nye indhold som Disney vil proppe på sin streamingtjenesten. Og her dukker navne som Loki og Scarlet Witch op. Disney planlægger nemlig at lave solo-serier som handler om kendte Marvel-karakterer fra filmuniverset, som ikke har haft en solofilm.

Planen er at lave storslåede og dyre serier, og have skuespillerne fra filmuniverset til at spille med i serierne. Altså vil Tom Hiddleston vende tilbage i rollen som Loki, og Elizabeth Olsen vil fortsætte med at spille Scarlet Witch i seriens verden. Planen er også at bruge store budgetter, så serierne kan måle sig med filmene. Derfor forventes der langt større projekter end Marvels andre serier, som fx. ‘Daredevil’ og ‘Jessica Jones’.

Dette er dog kun i planlægningsfacen, og det vides ikke om det bliver en realitet. Men hvad tænker du om ideen? Og hvilken Marvel karakter ville du gerne se få sin helt egen serie?