stieg larsson

Stieg Larsson karakter vender tilbage til det store lærred.

Kultfiguren og den ene af hovedkaraktererne i Stieg Larssons globale Milllenium bestseller romaner, Lisbeth Salander, vender tilbage til det store lærred i ‘The Girl in the Spider’s Web’ (‘Det der ikke slår os ihjel’); første filmatisering af David Lagercrantz’ hitroman fra 2015, der er baseret på Larssons karakterer.
Fede Alvarez, der i 2016 instruerede hit thrilleren ‘Don’t Breathe’, instruerer filmen efter manuskript af Steven Knight, Fede Alvarez & Jay Basu. Scott Rudin, Søren Stærmose, Ole Søndberg, Amy Pascal, Elizabeth Cantillon, Eli Bush og Berna Levin er producenter, mens filmen executive produceres af Anni Fernandez, Line Winther Skyum Funch, Johannes Jensen og David Fincher.
Den nye film byder på helt nye skuespillere i hovedrollerne, og meddelelsen om filmatiseringen markerer desuden starten på en verdensomspændende søgen efter den skuespillerinde, der skal overtage den ikoniske rolle som Lisbeth Salander. Optagelserne starter i september 2017 og den globale biografpremiere er planlagt til at finde sted d. 5. oktober 2018.

noomi rapace
copyright, cromeyellow.com

‘The Girl in the Spider’s Web’ er den første historie i bestsellerserien (baseret på 4. roman med Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist), der allerede fra første færd produceres som en engelsksproget film. De første tre bøger i serien blev filmatiseret på svensk, hvorefter David Fincher instruerede den engelsksprogede genindspilning, ‘The Girl with the Dragon Tattoo'(2011), der var et stort globalt hit for Columbia Pictures.
Romanerserien tæller indtil videre: (Stieg Larssons ’Mænd der hader kvinder’ (2005), ’Pigen der legede med ilden’ (2006), ’Luftkastellet der blev sprængt’ (2007), og David Lagercrantz’ ’Det der ikke slår os ihjel’ (2015).

Vi holder dig opdateret.

More Stories
Filmanmeldelse: The Lobster