Suits passer til alle…

Den unge New Yorker Mike Ross, har det svært. Selvom den unge knægt har klæbehjerne, som vi andre misunder ham, så har han nok suget liiidt for meget på bongen og hans venner er måske ikke helt de allerbedste. Mike Ross tjener til dagen og vejen ved at tage unge studerendes skriftlige tests for dem.

I det velrenommerede advokatfirma Pearson Hardman skal man til at hyre nye advokatspirer. Kun det bedste og de klogeste er gode nok. Superadvokaten Harvey Spector vil hellere have en af sin egen støbning og leder efter en ny rekrut, der også kan tænke ud over, hvad der står i bøgerne. Da Mike fornemmer, at han er på vej til at levere en kuffert fuld af pot til en undercover politimand stikker han af og lander under flugten på det kontor, hvor Harvey interviewer de håbefulde unge advokatspirer. Mike tager pladsen fra en af de unge rekrutter, der ikke er mødt op til sit interview, for at at undgå politiet. Harvey Spector er lige så imponeret af Mikes klæbehjerne, som de fleste andre. Så Mike får chancen for at gøre en forskel hos Pearson Hardman og ser sin chance for at få noget ud af livet.

Hvorfor skal du se Suits? Suits er en smækker blanding af advokat-sager, der skal løses samt de personlige forhold imellem dem, der arbejder på advokatkontoret hos Pearson Hardman. Der er ingen tvivl om, at det er den personlige udvikling, der driver serien fremad. Man følger Harvey Spector og Mike Ross’ som det umage makkerpars forsøg på at holde på hemmelighederne i advokatfirmaet.

Stilen i Suits er elegant, med personer som måske nok er klogere end gennemsnittet, men langt fra perfekte og trækker tråde til Madmen serien. Der er i starten en tydelig opdeling mellem de ”the good guys” og ”the bad guys”. Livet på kontoret og i privatlivet bliver langsomt mere indviklet, hvilket udvikler en sympati for personerne. Bland dertil en god portion humor ind i serien, som gør at man bare må se endnu et afsnit…og et til.