United International Pictures

‘The Exorcist: Believer’ trailer

Her er første trailer til ‘The Exorcist: Believer’ med Leslie Odom Jr. i hovedrollen.  

For snart 50 år siden fik filmhistoriens mest skræmmende gyserfilm ‘Eksorcisten’ biografpremiere, og blev en film som chokerede publikum over hele verden.

Med ‘The Exorcist: Believer’ THE EXORCIST: BELIEVER kan et nyt kapitel begynde, og denne gang er det fra Blumhouse og David Gordon Green, som stod for den seneste Halloween franchise. 

Kort om filmen

Victor Fielding (Tony-vinder og Oscar®-nomineret Leslie Odom, Jr., “One Night in Miami”, “Hamilton”) har lige siden sin gravide kones død i et jordskælv i Haiti for 12 år siden, opdraget deres datter, Angela (Lidya Jewett, “Good Girls”) alene.

Men da Angela og hendes veninde Katherine (Olivia Marcum) forsvinder i den nærliggende skov og vender tilbage tre dage senere uden at huske, hvad der skete med dem, udløser det en kæde af begivenheder, der tvinger Victor til at konfrontere en uset ondskab og i sin rædsel og desperation opsøge den eneste, der har været vidne til noget lignende før: Chris MacNeil.

For første gang siden 1973 er Oscar®-vinderen Ellen Burstyn tilbage i sin ikoniske rolle som skuespilleren Chris MacNeil, der for altid blev ændret af, hvad der skete med hendes datter Regan fem årtier før.

‘The Exorcist: Believer’ får biografpremiere den 12. oktober.