tordenskiold

Så er det snart tid til ‘Tordenskiold’

‘Tordenskiold’ optagelserne er i gang.

Henrik Ruben Genz har startet optagelserne på sin nye spillefilm ‘Tordenskiold’ med Jakob Oftebro og Martin Buch i hovedrollerne og med manuskript af den norske forfatter Erlend Loe. ”Tordenskiold” forventes at få premiere i januar 2016.

I ‘Tordenskiold’ følger vi den kun 29-årige viceadmiral Tordenskiold og hans kammertjener Kold. Året er 1720, freden er underskrevet, krigen er slut og søhelten aner ikke, hvad han skal stille op med sit liv. Kold overtaler ham til at tage på frierfærd til England, men turen udvikler sig til en morsom og grotesk rejse fra Christianshavn, ned gennem Danmark over grænsen og ind i de nordtyske riger. 

Henrik Ruben Genz udtaler:

‘Tordenskiold’ er en atypisk og fræk periodefilm og et portræt af et venskab mellem en herre og hans tjener. Vi fokuserer på de sidste uger af nationalheltens liv og ser Tordenskiold som en verdensmand i opløsning; en slags rockstjerne, der har mistet sin scene og dermed sin identitet. Vi vil tage publikum med på en underholdende rejse, en slags road-movie, dybere og dybere ind i sindets og begærets dunkle afkroge”. 

‘Tordenskiold’ forventes at få biografpremiere i vinteren 2015/16.