mænd og høns trailer

Trailer og plakater til ‘Mænd og Høns’!

En stor række af Danmarks dygtigste skuespillere har takket ja til at være med i Anders Thomas Jensens næste film, ‘Mænd og Høns’. Anders Thomas Jensen er instruktøren bag ‘Blinkende Lygter’, ‘De grønne slagtere’ og ‘Adams Æbler’ – alle tre har han også selv været manuskriftforfatter på, men han har også været med til at skrive film som ‘Efter brylluppet’, ‘Brødre’, ‘I Kina spiser de hunde’ og ‘Hævnen’. Et virkelig imponerende CV.
Den næste film i rækken er ‘Mænd og Høns’ som har en rolleliste bestående af Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, David Dencik, Nicolas Bro, Søren Malling, Bodil Jørgensen, Kirsten Lehfeldt og Ole Thestrup. Filmen har fået sin første trailer, som du kan se her for oven!
Filmen er en sort komedie, i rigtig Anders Thomas Jensen stil, og handler om to brødre som lærer deres biologiske far og meget specielle slægtninge at kende.
Også karakterplakater er blevet offentliggjort, hvor man tydeligt kan se de forandringer de kendte skuespilleres udseende er blevet udsat for.

[raw]

no images were found

[/raw]