Vind fribilletter til 'Lyset i Havet', der får premiere d. 8. september 2016.

Vind billetter til ‘Lyset i Havet’

Det er blevet tid til endnu en konkurrence her på filmpuls.dk. Vi har fået fornøjelsen af at udlodde 2×5 fribilletter til ‘Lyset i Havet’, der har premiere d. 8. september 2016.

’Lyset i havet’ udspiller sig på en øde australsk ø i årene efter 1. Verdenskrig, hvor en fyrpasser og hans kone forbliver barnløse efter en tragisk abort. Men en dag konfronteres de med deres livs største moralske dilemma, da en lille båd, med liget af en mand – og et levende, to måneder gammelt spædbarn – skyller i land. Da de beslutter sig for at beholde barnet og opfostre det som deres eget, får deres valg altødelæggende konsekvenser for samtlige involverede…

Oplev den dobbelt Oscar® nominerede Michael Fassbender, Oscar® vindende Alicia Vikander og Oscar® vindende Rachel Weisz i hovedrollerne.

Lyset i Havet med Michael Fassbender og Alicia Vikander

For at vinde et par fribilletter til dig og din filmbuddy, skal du blot svare på følgende:

Hvem spiller Alicia Vikander overfor i “The Danish Girl”?

Du kan få lidt hjælp her

Skriv dit svar i kommentarfeltet nedenfor. Vi trækker de 5 heldige vindere d. 6. september, og offentliggør navnene her på filmpuls.dk.

Vi forbeholder os retten at trække nye vindere, hvis vi ikke har hørt tilbage fra de udtrukne vindere inden for 1 uge. Hold øje med filmpuls.dk, hvor vi d. 6. september annoncerer vinderne.