Er du allerede træt af julekalendre, nisser og julemænd? Eller els..." /> Vi anbefaler de bedste tv-serier lige nu! - Filmpuls

streamingserier

Skrevet den 7 december, 2016 | af Line F. Svare

3

Vi anbefaler de bedste tv-serier lige nu!

Er du allerede træt af julekalendre, nisser og julemænd? Eller elsker du serier så meget, at det store udbud af julekalendre simpelthen bare ikke er nok?

Ligegyldig hvad, så er december måned den perfekte tid til at kaste sig over en ny tv-serie. Det er mørkt, det er koldt og du har masser tid (medmindre du læser til eksamen – men så fortjener du også en pause en gang imellem).

Vi anbefaler de fedeste tv-serier lige nu, dem som vi synes du skal kaste dig over!

Kofi anbefaler 

Atlanta

atlanta

Donald Glover (Community) spiller Earn som har svært ved at forsørge familien. Da han opdager, at hans fætter er ved at få en karriere ud af at rappe, forsøger han at slutte sig til ham.
‘Atlanta’ er en blanding af ‘Twin Peaks’, ‘Chapelle Show’ og ‘ENtoutarage’ med et rap twist. Der er dømt sort humor og masser af genialt skuespil.
Jeg anbefaler ‘Atlanta’ fordi den er morsom, super original og skuespillet er i top! Det er en fordel hvis du elsker rap-musik.

Der er kun én sæson af Atlanta, men sæson 2 er på vej.Tia anbefaler

Jane the virgin

jane-the-virgin

‘Jane the Virgin’ er serien du skal sætte på hvis du trænger til et hurtigt, forfriskende, let grin. En amerikansk komedieserie influeret af spansk telenovela, hvor der ofte veksles mellem engelske og spanske dialoger, og som er med til at gøre serien moderne og virkelighedstro. Hovedrolleindehaveren Jane (Gina Rodriguez) vil vinde dig over med hendes charme og kækhed med det samme – hun har allerede vundet mit. Det øvrige cast er mindst lige så sjove og det skader bestemt ikke serien, at der er masser af eye-candy for begge køn. Komik som bestemt ikke er ment til at blive taget særlig seriøst og det, der gør serien så umådelig herlig.

Kan ses på NetflixKaren anbefaler

Black Mirror

black-mirror

‘Black Mirror’ er helt klart et must-see! Serien tager teknologi og tænker det en smule ud i fremtiden og hvad det kan betyde i vores dagligdag, f.eks. hvad nu hvis sociale likes betød knald eller fald for, om du får drømmejobbet eller lejligheden? Hvad ville det betyde for vores kærlighedsliv, at vi kan optage og genopleve hver eneste lille detalje?
‘Black Mirror’ er en antologi, så du kan bare snuppe en episode, når du har lyst, og så springe til en anden episode uden at skulle se dem i rækkefølge. Hver episode har sin egen lukkede historie, så du behøver ikke huske storylines eller hvilke karakterer, der er hvem. Det er et nyt talentfuldt cast hver gang. Så serien er både for dig, der kan lide at binge en serie på en gang og dig der måske ikke lige har tid til at se serie nær så trofast.
Men ligemeget hvad, så må du ikke snyde dig selv for ‘Black Mirror!

Kan ses på NetflixLine anbefaler

The Get Down

the get down

Baz Luhrmann (Moulin Rouge!, The Great Gatsby) er endelig tilbage! Både i instruktørstolen, men også ren kunsterisk. Efter nogle halv tamme film, står han nu bag denne nye enormt fede og gennemførte tv-serie ‘The Get Down’. Vi befinder os i New York i slutningen af 70’erne, hvor hip hop scenen er på vej op, og DJs styrer the Bronx.
Den unge Ezekiel opdager sit talent for rap, og sammen med hans venner og en up-coming DJ former de en DJ-gruppe. Mylene vil gerne være disco-sangerinde, men har en meget religiøs og streng far, der kun vil have hun synger kirkemusik.
Tv-serien giver et visuelt svimlende overvældende billede af 70’ernes New York, med musik i en central rolle, og et spændende og elskværdigt persongalleri.
Tv-serien er blevet skubbet en del til side, da den udkom samtidig med ‘Stranger Things’, og blev overrumplet af dens store succes. ‘The Get Down’ fortjener langt mere opmærksomhed, især fordi den er mange niveauer over Stranger Things. Men mest af alt, fordi Baz Luhrmann har instrueret et overvældende pilotafsnit, hvori man kan se, at han stadig har sin gejst og magi fra sine tidligere dage med ‘Romeo + Juliet’ og ‘Moulin Rouge!’.
Ind til videre er der seks afsnit tilgængelige på Netflix, som er den første halvdel af sæson 1. Den anden halvdel kommer til sommer. Afsnit 1 er 1,5 time langt, men det er også klart det bedste af dem alle – så du fortryder det ikke, hvis du går i gang!

Kan ses på NetflixMichella anbefaler

American Horror Story

american-horror-story-season-6-might-bring-the-series-full-circle

‘American Horror Story’ er en bizar og medrivende serie med et væld af fascinerende karakterer, som formår at få seeren til at sympatisere med dem, selvom man ofte ser dem opføre sig egoistisk og usympatisk. Det er ikke en serie man skal se hvis man decideret ønsker “en gyser”, men det psuedo-seksuelle univers er fascinerende, og seriens faste cast er en fantastisk blanding af veteraner, nye stjerneskud og karakterskuespillere, der alle giver fremragende præsentationer fra sæson til sæson.

American Horror Story har 6 sæsoner bag sig, hvor hver enkel sæson har sin egen selvstændige historie.

Kan ses på Netflix– 

Nicolaj anbefaler

Berlanti-universet

Hvis man ikke er til det meget seriøse, og skal bruge noget, hvor man kan slå hjernen en smule fra, kan jeg varmt anbefale Berlanti-universet. ‘Arrow’, ‘Flash’, ‘Supergirl’ og ‘Legends of Tomorrow’.
‘Arrow’ er faderen til det hele, og især de 3 første sæsoner er fede, med masser af referencer til DC universet, og samtidig rimelig mørke, a’la Nolan’s Batman. De sidste 2 sæsoner (Hvor den ene kører lige nu) er desværre gået hen og har tabt lidt af sin charme.
‘Flash’ er den lidt lettere og har lidt mere humor, og betegnes af mange som at være bedre end ‘Arrow’, hvilket jeg dog ikke er enig i, men den er da stadig værd at se på.
‘Supergirl’ er lige rykket over på samme network som de andre, efter en sløv start på CBS. Den er ikke på højde med de andre, men kan dog være værd at se hvis man er super-fan.
‘Legends of Tomorrow’ er så den dårligste (efter min mening). Den har ikke en tone som den holder sig ordentligt til, og skuespillerne er ikke rigtig med i det. Men hvis man er fan af bi-personerne i flash og arrow kan man godt tage et kig på den.
Serierne er pt. i gang med deres henholdsvis 5, 3, 2 og 2 sæson, og hver sæson har mindst en episode som fletter sig ind i de andre serier, hvilket de for det meste klarer ret godt.
Det er i hvert fald de eneste serier der har holdt mig fast gennem længere tid!

‘Arrow’, ‘Flash’, ‘Legends of Tomorrow’ kan ses på Netflix, ‘Supergirl’ kan ses på HBOTags: , , , , , , , , , , , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.3 Responses to Vi anbefaler de bedste tv-serier lige nu!

  1. Kofi Lawson says:

    super fed artikel, (klapper i hænderne)

  2. Jeg kommer til at få travlt ind mellem mine eksamener!

  3. Michella Malin Petersen says:

    Wohoo! Så mange spændende serier 🙂 #HH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑