i 2009 blev vi alle ramt af flyvende sure fugle aka. Angry Birds - ..." /> Angry Birds flyver til Sony Pictures - Filmpuls

filmnyheder angry birds film

Skrevet den 25 februar, 2014 | af Jeppe Andersen

0

Angry Birds flyver til Sony Pictures

i 2009 blev vi alle ramt af flyvende sure fugle aka. Angry Birds – nu rammer de snart det store lærred.

Det finske computerspil firma Rovio Entertainment står bag den verdensomspændte succes ‘Angry Birds’, som har lavet diverse brand extensions til merchandises, fysiske spil m.m. Derfor kommer det nok heller ikke som den store overraskelse, at de går i fodsporerne på LEGO, og får produceret en animationsfilm.

Der har længe været spekulationer om, hvem Rovio Entertainment ville vælge som animationshus, men nu er valget faldet på Sony Pictures Imageworks i Vancouver.

Direktøren Mikael Hed fra Rovio Entertainment fremhæver, at det var vigtigt for dem at finde den rette partner, både mht. animationsstil, faciliteter, talent og lokation – en som kan bringe ‘Angry Birds’ til live på skærmen, og derfor valgte de Sony Pictures Imageworks i Vancoucer, efter en længere “scouting” periode.

Tags: , ,


Om skribenten

Historien er altid vigtig, Nolan, Tarantino og David Fincher er fantastiske og så er verdens sjoveste film Dum & Dummere.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑