Skrevet den 1 februar, 2014 | af Karen Sandal Fothergill

Et kig på ‘En flænge i himlen’

‘En flænge i himlen’ (org. titel: The Fault in Our Stars’) er baseret på ungdomsbestselleren af John Green fra 2012 og  udforsker det sjove, spændende og tragiske ved at være i live og forelsket.

Hazel er en teenager, som lever med en alvorlig kræftdiagnose og er ofte ved at miste modet. Men så møder hun den ligeledes kræftsyge Augustus i en støttegruppe. De deler en bitter humor og en foragt for det konventionelle, og Hazel bliver forelsket for første gang i sit liv. Pludselig ser hun på sygdom, liv og død på en helt ny måde og Hazel og Gus’ kærlighed kaster dem ud på en uforglemmelig rejse.

Shailene Woodley (The Descendants, Divergent) spiller Hazel og Ansel Elgort (Carrie, Divergent) spiller Gus. Laura Dern, Nat Wolff, Sam Trammell og Mike Birbiglia medvirker også.

‘En flænge i himlen’ har fået 4,8 ud af 5 stjerner af læserne på Amazon, hvilket taler sit tydelige sprog. Det er en rigtig god historie med fængslende karakterer, så det er ikke overraskende, at Hollywood har fået fingre i ‘En flænge i himlen’.  Traileren ser også rigtig lovende ud. Jeg glæder mig i hvert fald til at se Shailene Woodley og Ansel Elgort bringe Hazel og Gus’ historie til live på det store lærred den 4. september.

Tags: , , ,


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑