Skrevet den 19 december, 2017 | af Line F. Svare

Første teaser til ‘Mortal Engines’ byder på steampunk-univers

Vi er i et post-apocalyptisk Europa. De europæiske byer er bygget på kæmpe maskiner som bevæger sig rundt og angriber mindre byer, for at få fat i deres ressourcer. Det er netop det vi ser ske, i den aller første teaser til ‘Mortal Engines’.

Filmen er baseret på en roman af Phillip Reeve som udkom i 2001, og som har samme titel som filmen. Bogen har tre efterfølgere, og planerne er lave en filmsaga ud af bog-serien, som de første sekunder i teaseren understreger: “Peter Jackson presents an epic new saga”.
Ringenes Herre-instruktøreren er dog ikke instruktør på ‘Mortal Engines’, men han er producer, medforfatter og så er han et meget større navn at sælge filmen på, end filmens egen instruktør: Christian Rivers. Rivers har aldrig instrueret en spillefilm før, men har været med til at lave storyboard og visuelle effekter til Ringenes Herre og Hobbitten-filmene.

På rollelisten til filmen ser vi Robert Sheehan (Misfits) og Hera Hilmar (Anna Karenina) som vores to helte. De skal forsøge at stoppe formanden for sammenslutningen af historiker i London, som prøver at skabe et gammelt supervåben – formanden spilles af Hugo Weaving.

‘Mortal Engines’ har premiere d. 13. dec 2018.

Tags: , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑