Den kære norske instruktør Joachim Trier står bag de fantastiske film 'Oslo 31..." /> Første trailer til Joachim Triers næste film: 'Thelma' - Filmpuls

Skrevet den 10 april, 2017 | af Line F. Svare

Første trailer til Joachim Triers næste film: ‘Thelma’

Den kære norske instruktør Joachim Trier står bag de fantastiske film ‘Oslo 31. august’ og ‘Reprise’. I 2015 begav han sig ud på det internationale farvand med filmen ‘Louder Than Bombs’. Nu er han tilbage i Norge igen med ‘Thelma’.

Det jeg beundrer Joachim Triers film for, er at de er så enorm nærværende og virkelighedstro i deres skildring af mennesket og af følelser. Man bliver næsten i tvivl om skuespillerne faktisk spiller skuespil, eller om det reelt er virkelighed. Jeg siger ikke at ‘Thelma’ ikke bliver sådan – fokus er klart stadig på mennesket og på det indre – men tematisk tager den ihvertfald nogle lidt mere overnaturlige fokus op. Og genremæssigt skulle filmen være en thriller, ligeledes også en ny ting for Trier.

‘Thelma’ handler om en pige som flytter til Oslo og forelsker sig i sin klassekammerat. I forbindelse med at disse følelser opstår hos hende, dukker der også mystiske evner op.

‘Thelma’ har premiere d. 30. november

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et interessant plot eller spændende karakterer. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑