The Defining Chapter...

Nu er d..." /> Nye Hobbitten-plakater offentliggjort! - Filmpuls


filmnyheder Nye posters til den kommende sidste Hobbitten film, på filmpuls.dk

Skrevet den 8 oktober, 2014 | af Anders Bjerg

0

Nye Hobbitten-plakater offentliggjort!

The Defining Chapter…

Nu er der snart kun små to måneder tilbage, før vi får sidste del af Peter Jacksons episke Hobbitten-trilogi at se! Selvom vi alle har lidt svært ved at holde ventetiden ud, så har Jackson og hans team i det mindste været flinke til at offentliggøre diverse plakater og andet guf for fans af J.R.R Tolkiens fantastiske fantasifulde univers.

Nu er turen så kommet til to nye posters af henholdsvis en kampklar Bilbo og en bekymret Gandalf som begge kan ses nedenunder i hver deres tonesættende udfoldelser. Der er desværre stadig lidt ventetid før selve filmen, der bærer undertitlen ‘Femhæreslaget’, får sin premiere i de danske biografer den 10. december. Men mon ikke disse kan holde os over i hvert fald indtil den fulde trailer udkommer?

Nye posters til den kommende sidste Hobbitten film, på filmpuls.dk

Nye posters til den kommende sidste Hobbitten film, på filmpuls.dk

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , ,


Om skribenten

Filmentusiast med kærlighed til filmmediet - uanset genre og stilart... En film skal have noget godt at byde på, så længe fokus er tydeligt og filmen er stensikker og ikke mindst selvsikker i dét den ønsker at fremføre. Så kan mesterværker findes i mange filmhjørner...Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑