The Defining Chapter...

Nu er d..." /> Nye Hobbitten-plakater offentliggjort! - Filmpuls


filmnyheder Nye posters til den kommende sidste Hobbitten film, på filmpuls.dk

Skrevet den 8 oktober, 2014 | af Anders Bjerg

0

Nye Hobbitten-plakater offentliggjort!

The Defining Chapter…

Nu er der snart kun små to måneder tilbage, før vi får sidste del af Peter Jacksons episke Hobbitten-trilogi at se! Selvom vi alle har lidt svært ved at holde ventetiden ud, så har Jackson og hans team i det mindste været flinke til at offentliggøre diverse plakater og andet guf for fans af J.R.R Tolkiens fantastiske fantasifulde univers.

Nu er turen så kommet til to nye posters af henholdsvis en kampklar Bilbo og en bekymret Gandalf som begge kan ses nedenunder i hver deres tonesættende udfoldelser. Der er desværre stadig lidt ventetid før selve filmen, der bærer undertitlen ‘Femhæreslaget’, får sin premiere i de danske biografer den 10. december. Men mon ikke disse kan holde os over i hvert fald indtil den fulde trailer udkommer?

Nye posters til den kommende sidste Hobbitten film, på filmpuls.dk

Nye posters til den kommende sidste Hobbitten film, på filmpuls.dk

Tags: , , , , ,


Om skribenten

/ Film er en fantastisk udtryksform, som jeg elsker at blive informeret, stimuleret og provokeret af. Der er uendelige muligheder, genre og stilarter gemt i filmmediet og jeg brænder for at finde og opleve hver og en. Film har forskellige udgangspunker, og det er også, hvad jeg er determineret på at bedømme ud fra. En god film er en film, der lykkedes på sine egne præmisser... hvad de så end måtte være.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑