interviews Keanu Reeves Reddit

Skrevet den 13 oktober, 2014 | af Karen Sandal Fothergill

0

Ting du måske ikke vidste om Keanu Reeves og hans projekter

I dag var dagen, hvor Keanu Reeves tog en pause fra promovering af ‘John Wick’ i New York for at svare på spørgsmål på Reddit. Vi har her lavet en opsamling af de 15 vigtigste punkter, så du ikke behøver trevle gennem tråden.

 1. Internettet har måske overtalt ham til at tage rollen som Doctor Strange, selvom han ikke kender karakteren eller læste tegneserien som barn.
 2. Han kan kun film kung-fu, og i virkeligheden har han ingen evner inden for kampsport!!
 3. Wolverine var hans yndlingssuperhelt som barn.
 4. Han har sagt ja til rollen som snigmorderen John Rain, fordi han føler, at TV giver ham mulighed for at komme i dybden med karakteren og give seerne mulighed for at lære at kende ham lidt af gangen.
 5. Han vil gerne arbejde sammen med Wachowski-brødrene igen.
 6. Af Keanus lidt mere ukendte værker er han stolt af ’A Scanner Darkly’ og ’Henry’s Crime’, som han opfordrer andre til at se.
 7. Prognosen for ’Bill og Ted 3’ er, at de afventer rettigheder til historien og grønt lys. Hvis det lykkes, så er det filmen et “måske”.
 8. Han elsker John Constantine og vil gerne være med i en 2er. Tilgengæld  skal du ikke holde vejret efter en live-action version af den japanske anime ’Cowboy Bebop’ med ham i rollen som Spike, han føler, at han er blevet for gammel.
 9. Den største filmstjerne, som han er ven med, er Sandra Bullock.
 10. Han vil gerne instruere igen.
 11. Han synes, Keanu memes er sjove.
 12. Han har ingen yndlingsdyr.  Han kan godt lide chokolademælk, hvis det er koldt, og han laver ikke mad, men tager gerne opvasken.
 13. Hvis du en dag står, og skal lave morgenmad til manden, så er det granola med mælk og en cappucino ELLER rester ELLER et glas æblejuice.
 14. Keanu er en mand, der lever i nuet, og de fleste af hans svar startede med: “I dag vælger jeg”, som kort kan opsummeres sådan her: kaffe fremfor te, vafler fremfor pandekager, en kompliceret helt fremfor skurk, New York som yndlingsby, den originale Charlie og chokoladefabrikken som yndlingsfilm, “Love will tear us apart” som yndlingssang, en stærk pastrami sandwich som favorit sandwich, og så vil han gerne køre på motorcykel gennem Frankrig.
 15. Er du i tvivl, om ‘John Wick’ er en film, som du kan tage kæresten/date med ind og se? Fear not, Keanu beskriver den som ”JOHN WICK ER EN DATE MOVIE! Den har god action, gode karakterer… og en hvalp! Og den er sjov. Og underholdende. Følelsesladet. Og jeg hævner et dødsfald – nogen slog min hund ihjel.”

Tags: ,


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑