Så er den her, folkens! Den første trailer til den kommende ‘Hob..." /> Første trailer til ‘Hobbitten: Femhæreslaget′ er landet! - Filmpuls

Skrevet den 28 juli, 2014 | af Michella Malin Petersen

Første trailer til ‘Hobbitten: Femhæreslaget′ er landet!

Så er den her, folkens! Den første trailer til den kommende ‘Hobbitten: Femhæreslaget′ er nu landet online, efter at være blevet vist på dette års Comic Con.

Der er ikke så længe til at filmen rammer biograferne, så det er lidt sent at diske op med den første trailer, men nu kan vi Tolkien-fans få vores fiks.

Bilbo og de 13 små dværge er tilbage, og kampen mod dragen Smaug skal tages op. Traileren byder på en god del klip, og der bliver lovet melankolsk stemning for alle pengene.

Og den der sang… Virker den ikke bekendt? Nostalagien trykker allerede, og ‘Hobbitten: Femhæreslaget′ flyver ind i de danske biografer den 10. December.

Udover traileren, har vi fået endnu en stemningsfuld plakat til filmen. Og nu… Tilbage til ventetiden.

BtpzJL9IEAAg0xR

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.2 Responses to Første trailer til ‘Hobbitten: Femhæreslaget′ er landet!

  1. Synes desværre den er lidt intetsigende 🙁 glæder mig til noget mere nyt!!! …. Og det der tydelige CGI irriterer mig virkelig meget, det er SÅ kunstigt..

    • Michella Malin Petersen says:

      Helt enig med CGI’en, den går også mig på nerverne. Man kan håbe at de skruer op for spændingen i den fulde trailer der kommer til Oktober, hele 2 måneder inden premieren… De er lidt langsomme i optrækket! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑