I morgen er der premiere på 'Dommeren' med Robert Downey Jr. o..." /> Vinderne af fribilletter til 'Dommeren' - Filmpuls

konkurrence Dommeren Robert Downey Jr Robert Duvall

Skrevet den 26 november, 2014 | af Karen Sandal Fothergill

0

Vinderne af fribilletter til ‘Dommeren’

I morgen er der premiere på ‘Dommeren’ med Robert Downey Jr. og Robert Duvall i rollerne som far og søn, der ikke ligefrem er på talefod. Så hvad dælen kan få Robert Downey Jr.’s karakter til at tage tilbage til hans fødeby og stå ansigt til ansigt med hans far?

Som de fleste af jer gættede rigtig, så er det ikke sin far, han tager tilbage for at se, men derimod for at deltage i sin mors begravelse. De tre heldige vindere, der får mulighed for at se, hvordan det hele udvikler sig herefter, er:

Mia Finsen
Martin Ludvigsen
Johan K

Tillykke! Hvis I kontakter os på kontakt@filmpuls.dk, hvor I skriver jeres adresse, så sørger vi for at få sendt fribilletterne afsted hurtigst muligt. Men hvis vi ikke hører fra jer inden for 2 uger, så trækker vi en ny vinder.

Til alle jer andre: better luck next time. Vi har en ny konkurrence i ærmet, hvor du kan vinde billetter til ‘De Satans Chefer 2’, så skynd dig at deltage.

Tags: , ,


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑