Nordisk Film Distribution

‘After Everything’ trailer

Her er første trailer til ‘After Everything’.

For femte og sidste gang er Hero Finnes Tiffin og Josephine Langford tilbage i rollerne, som Hardin og Tessa, og nu skal deres dramatiske forholds skæbne afgøres en gang for alle. ‘After Everything’ byder på store følelser, gamle kendinger og nye ansigter, som Mimi Keene kendt fra hitserien ”Sex Education” og den italienske sanger og skuespiller Benjamin Mascolo. Filmen er baseret på den sidste bog i rækken af Anna Todds fem romaner i After-serien, som startede som online fanfiction på siden Wattpad.com og siden blev udgivet på tryk. 

Handling

Hardin (Hero Finnes Tiffin) kæmper med at få ordene til sin næste bog ned på papiret, da Tessa (Josephine Langford) bliver ved med at spøge i hans tanker.
Presset fra hans bogforlag og familie vokser, så Hardin beslutter sig for at opsøge en gammel ven i Portugal. Her møder vi for første gang Natalie (Mimi Keene). Hardin prøver at råde bod på sin komplicerede fortid med Natalie, men hans mørke side får ham i problemer med Natalies ven Sebastian (Benjamin Mascolo). Hardin indser, at han stadig er knust over ikke at have Tessa i sit liv, men Tessa ønsker dog, at Hardin skal komme videre, som hun selv er. Det hele bliver en gang for alle sat på spidsen for Hardin og Tessa, i den sidste film i After-franchisen, hvor de endeligt må beslutte, om det er muligt at leve uden sin sjæleven og store kærlighed.