Batman v superman
Copyright: Warner Brothers

Er ‘Batman vs Superman’ egentlig ‘The Dark Knight Returns’ ?

Vi analyserer Batflecks ‘Batman vs Superman’ dragt .

I kølvandet af afsløringen af Ben Afflecks batkostume og batmobil til 2016’s ‘Batman vs Superman’, har vi gravet lidt i vores arkiver for at finde ud af, hvor inspirationen til især batkostumet er kommet fra.

Vi fandt svaret i ‘The Dark Knight Returns’. ‘The Dark Knight Returns’ er en fire-hæftes tegneserie-miniserie fra 1986 med Batman skrevet af Frank Miller og illustreret af Miller selv og Klaus Janson og udgivet af DC Comics. ‘The Dark Knight Returns’ fortæller historien om Bruce Wayne, der som 55 årig vender tilbage fra pension for at bekæmpe kriminalitet og modstand fra politiet i Gotham City og den amerikanske regering støttet af Superman.

Hvorfor lige ‘The Dark Knight Returns’ spørger du nok?? Jo… Ben Affleck er blevet castet som en ‘ældre’ Bruce Wayne/Batman og vi ved, at Superman er med i filmen (Batman vs Superman) og så er der det sidste bevis/lighed, nemlig Batmans dragt.

Som du kan se på billedet, er der en slående lighed. Korte ører på masken, det store bat-logo og bæltet.

Vi er super spændte på at se mere fra ‘Batman vs Superman’! Husk at skrive en kommentar om hvad du synes om den nye dragt og batmobilen.