Whitney
Copyright: Angel Films/Roadside Attractions. Billede fra dokumentaren ‘Whitney’ (2018)

Biopic om Whitney Houston får tilknyttet instruktør

Tilbage i august 2020 skrev mediet Variety, at TriStar Pictures arbejdede på en biopic omhandlende afdøde sanger Whitney Houston, under titlen “I Wanna Dance with Somebody”. Nu skriver nyhedsmediet Empire, at filmen har fået en ny instruktør i form af Kasi Lemmons, der tidligere har instrueret musical-dramaet “Black Nativity” (2013) og biopic-filmen “Harriet” (2019).

Tidligere var Stella Meghie (kendt for filmen “The Photograph”) sat til at instruere filmen, men hun forlod instruktørstolen på grund af kreative uenigheder. Meghie er dog stadigvæk tilknyttet på filmen som executive producer.

Rollen som Whitney Houston vil blive spillet af Naomi Ackie, der spillede Jannah i “Star Wars: The Rise of Skywalker”. Foruden Ackie er Moses Ingram også til at finde på rollenlisten. Ingram skal spille Robyn Crawford, der i en længere periode var Whitney Houstons assistent.

Manuskriptet bliver leveret af Anthony McCarten, der tidligere har skrevet den meget succesfulde biopic “Bohemian Rhapsody”, som fortalte historien om det engelske rockband Queen.

“I Wanna Dance with Somebody” er sat til at ramme de amerikanske biografer omkring Thanksgiving i 2022.