Bond-franchise leder efter afløser

Nej, det er ikke en afløser om hvem der skal spille agent 007, for det bliver Daniel Craig. Det er instruktør-posten som er blevet fri, efter Danny Boyle forlod projektet (pga. “kreative uenigheder”). Dette er for denne skribent en lidt sørgelig nyhed, da Boyle er en yderst talentfuld mand, der synes at have været den rette til sådan et projekt. Men, sket er sket, og nu er så spørgsmålet til 1 million: Hvem skal så instruerer den 25. Bond-film?

For med en premieredato der allerede ligger næste november, så skal der handles hurtigt! Og rygtebørsen svirre også med diverse kandidater, men et navn er blevet hot, og det er amerikanske Christopher McQuarrie, der lige nu har succes med den seneste ‘Mission: Impossible’ film. Dette rygte er startet af en rapporter fra magasinet Variety, der på sin Twitter-konto har blæst McQuarrie’ navn op.

Efter at have tygget på idéen i et par millisekunder, så synes denne skribent, at ja, Christopher McQuarrie er den rette mand til opgaven. Ikke nok med at manden har forstand på at instruerer store actionfilm, så er han også en ferm manuskriptforfatter. Han har b.la. skrevet: ‘The Usual Suspects’, ‘The Way of the Gun’ (som også var hans debut som instruktør), ‘Operation Valkyrie’ og ‘Jack Reacher’. Så ja, han er i den grad kvalificeret, men lad os se hvad fremtiden bringer, da folkene bag Bond-franchisen har en tendens til næsten kun at hyrer britiske instruktører.

Christopher McQuarrie