Copyright: Warner Bros.

‘I’m one of the biggest Bond fans’ – Denis Villeneuve drømmer om at lave en James Bond-film!

I et interview i podcasten ‘Happy. Sad. Confused.’  har filminstruktøren Denis Villeneuve udtalt at James Bond-franchisen er et af hans helt store drømme projekter! Denis Villeneuve har tidligere stået bag filmene ‘Arrival’ (2016), ‘Prisoners’ (2013) og senest den anmelderoste ‘DUNE’ (2021).

Denis Villeneuve fortæller at han ville elske at instruere en James Bond film en dag. ‘Karakteren har fulgt mig siden min barndom. Jeg har en massiv kærlighed til Bond og det ville være en fornøjelse at nytænke universet!

Derudover roser han Daniel Craig, der efter 15 år har lagt rollen som James Bond bag sig. I podcasten siger han ‘Det ville være en umulig opgave at prøve at genstarte franchisen efter hvad Daniel gjorde. Det Daniel Craig bragte til Bond, var så unikt og stærkt og uforligneligt.

Hvem der skal stå bag en såkaldt reboot af James Bond-franchisen er (på nuværende tidspunkt) svært at sige, men mon ikke at Denis Villeneuve sidder over i denne omgang. Hans episke filmatisering af Frank Herberts ‘DUNE’ får ud fra alt at dømme nok succes til at en efterfølger bør være på tale. Netop nu arbejder Denis Villenueve på manuskriptet til en potentiel ‘DUNE: PART 2.

Både ‘DUNE’ og ‘No Time To Die’ kan i øjeblikket ses i de danske biografer.