comic con

Comic-Con 2016 – Hvad kan vi forvente?

Der er blot 8 dage til at San Diego Comic-Con 2016 løber af stablen. Den ultimative tegneserie/spil/film nørds fantasi. Og de plejer ikke at skuffe når det kommer til nyheder. Så lad os se på hvilke film og TV-serier vi kan se frem til at høre nyt om:

Serier

De animerede

Hvert år er der de paneler der bare vender tilbage gang på gang. På fronten af de animerede ligger der selvfølgelig:

American Dad
Skuepillerne Scott Grimes, Dee Bradley Baker, Rachael MacFarlane, Wendy Schaal samt executive producers Matt Weitzman and Brian Boyle.
Dette panel vil bl.a. indholde en live table-read med skuepillerne.

Family Guy
Skuespillerne Alex Borstein og Mike Henry, executive producers Rich Appel, Alec Sulkin og Steve Callaghan.

The Simsons
Skaber Matt Groening, executive producers Al Jean og Matt Selman, instruktør Mike B. Anderson, instruktør af ‘The Simpsons Movie’ David Silverman og stemmen til Bart Simpson Nancy Cartwright.

DC universet

Det kan godt være de er bagud når det kommer til filmene, men de gør det dog virkelig godt på serie fronten:

Gotham
Ingen navne er egentlig offentliggjort til denne, men vi kan forvente at se både skuespillere og producere til en snak om hvad der kommer til at ske i den 3. sæson af den evige oprindelseshistorie. Og nok også et smugkig.

Berlanti-universet
Greg Berlanti er producer på næsten samtlige DC-serier, og han holder dem tæt samlet. Og med den seneste flytning af Supergirl fra CBS til CW netværket kan vi nok forvente lidt ekstra nyt herfra. Ligesom de sidste par år vil vi møde castet og producerne fra både Arrow, DC’s Legends of Tomorrow, The Flash og Supergirl.
Er det mon sidste sæson for Arrow? Hvilke skurke og helte vil vi møde i de nye sæsoner? Og hvordan klare Supergirl flytningen fra CBS til CW?

Film

Fantastic Beasts and Where to Find Them
Harry Potter universet fortsætter og til at fortælle og diskutere fortsættelsen vil vi bl.a. møde instruktør David Yates samt skuespillerne Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller og Colin Farrell.

Kong: Skull Island
Warner Brothers håber med på vognen af film-serier og til dette kommer der en ny King Kong film. Den vil her blive repræsenteret af Tom Hiddleston, Brie Larson, John Goodman, Corey Hawkins og Jason Mitchell samt instruktør Jordan Vogt-Roberts.

The LEGO Batman Movie
Instruktør Chris McKay and skuespiller Will Arnett vil være at finde for at tale om fortsættelsen/spin-off’en til ‘The LEGO Movie’

Power Rangers
Denne kommende film vil ikke overraskende også være at finde på  dette års Comic-Con. Skuespillerne Dacre Montgomery og Becky G. har offentliggjort at de vil være at finde der, men mon ikke vi kan forvente at der kommer nogle flere?

Marvel

Ingen overraskelse er det ikke, men Marvel vil selvfølgelig også dukke op for at fortælle om deres fremtidsplaner. Bl.a. med Guardians of the Galaxy (vol. 2?) og den snart premiereaktuelle Doctor Strange.

DC

Sidst men ikke mindst vil vi selvfølgelig også høre fra DC.
Suicide Squad vil selvfølgelig dukke op med både Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach og Karen Fukuhara samt instruktør David Ayer.
Og så er det lige blevet offentliggjort at Gal Gadot, Chris Pine og Connie Nielsen og instruktør Patty Jenkins vil dukke op for at snakke om Wonder Woman!

Hvad glæder du dig mest til at høre mere om? Er du heldig nok til selv at skulle deltage? Lad os hører om det i kommentarerne!

Header-billede fra comic-con-org