SF studios

‘Cykose’ overnaturlig thriller, med to af landets helt nye talenter

SF Studios har netop startet optagelser på den overnaturlige thriller ‘Cykose’, som er baseret på Birgitte Lorentzens bog af samme navn. ‘Cykose’ er instrueret af Kari Vidø, skrevet af Birgitte Lorentzen og Henrik Kristensen og har udover Zoe Bryan Hertz og August Issac Carter, Maria Rossing, Rasmus Hammerich, Stran Ezgi Benli (“Smuk”) og Oliver Due (“Smuk”) på rollelisten. ‘Cykose’ forventes at få premiere i marts 2024. 

OM ‘Cykose’

Efter en fest med lidt for mange shots ender Lulu på hospitalet, hvor hun i en nærdødsoplevelse ser en kronraget pige, der råber om hjælp. Da Lulu kommer til sig selv, er pigen væk. Men herfra er intet som før! Det er som om, nogen eller noget forfølger hende. Samtidig møder hun den berygtede, men fascinerende Mads, der viser sig at kunne se ting, som ingen andre kan se. Havde Lulu vidst, hvad der ville ske og hvad det ville føre til, havde hun holdt sig langt væk fra Mads…

‘Cykose’ bliver optaget i København og på Frederiksberg. Optagelserne startede sidste mandag og der er sidste optagedag i starten af maj.