Copyright_ Warner Bros. Pictures

‘DUNE: PART 2’ er allerede planlagt, fortæller instruktøren!

Den længe ventede film ‘DUNE’ får premiere lige om lidt, og i forbindelse med pressens opmærksomhed, har den franske filminstruktør, Denis Villeneuve, afsløret de tidlige planer om en fortsættelse. Denis Villeneuve har tidligere siddet i instruktørstolen på filmene, ‘Prisoners’, ‘Arrival’, ‘Sicario’ og senest ‘Blade Runder 2049’.

I et interview med det italienske medie, Il Venerdi, fortæller Denis Villeneuve, at han ser frem til optagelserne på anden del af den episke fantasy-film. Han fortsætter med at fortælle hvordan Timothée Chalamet og Zendayas karakterer, Paul og Chani, kommer til at have en del mere skærmtid sammen end i den første. Velleneuve afslører samtidig at Zendayas karakter, Chani, kommer til at være hoved-protagonisten i ‘DUNE: PART 2’.

Til sidst forklarer han hvordan produktionsselvskaberne, Warner Bros. og Legendary, elsker ‘DUNE’ og de forventer derfor en fortsættelse til filmen. Dog kunne en (rigtig) dårlig biografindtjening sætte en stopper for projektet, men det ville komme meget bag på instruktøren.

Udover ‘DUNE: PART 2’ bliver den kommende franchise også udvidet med serien ‘DUNE: The Sisterhood’, som udfolder sig i samme univers som filmene.

En helt ny plakat til filmen, ‘DUNE’, kan ses herunder:

Copyright: Warner Bros. Pictures

‘DUNE’ forventes at få premiere den 16 september 2021.