DVD/Blu-ray anmeldelse: De elskende passagerer

Sofa-faktor

I komedien ‘De elskende passagerer’ er et halvtomt fly på vej fra Spanien til Mexico City. Denne gang er det meget krævende passagerer, der er med. De seksuelt eksperimenterende piloter er arrogante og med de tre homoseksuelle stewarder, som er ligeså kække som de er fordrukne. Alt vendes alt op og ned, da landingstellet viser sig ikke at fungere, og flyet må derfor kredse rundt oppe i luften på uvis tid. Snart må den flyvende forsamling indse, at dette muligvis bliver deres allersidste rejse. Der er derfor lagt op til en utrolig festlig flyvetur.

‘De elskende passagerer’ er en komedie af den prisvindende spanske instruktør Pedro Almodóva, som med årene har opnået stor international succes med lidt skæve film som ‘Alt om min mor’ (1999) og ‘Huden jeg bor i’ (2011). Filmen er født af den spanske tv-tradition for melodramatisk soap og er meget spansk og derfor delvis uoversættelig for et udenforstående publikum. Det er lidt synd, men hvis man er til Pedro Almodóvar, så er man godt underholdt og i dejligt selskab.

Exstra mateiale

Extra materialet består af hvordan, man har lavet filmen samt de visuelle effekter. Fans af Pedro Almodóvar vil ikke blive skuffet over hans tanker omkring filmen. Det er desværre også det mest interessante i extra materialet.