Falske Mufasa billeder i omløb

Indenfor de sidste 24 timer på diverse sociale medier, har et lille galleri af falske billeder gået verden rundt. Billederne skulle eftersigende vise det første glimt af karakteren Mufasa fra den opkommende genfilmatisering af ‘Løvernes Konge’. Filmen bliver instrueret af erfarne, Jon Favreau, der også har ‘Iron Man’ 1 og 2, samt ‘Junglebogen’ på sit CV. Og siden den sidst nævnte film var en kæmpe succes, så har Favreau besluttet sig for igen, at genflimatisere en Disney-Klassiker, som bliver en skønt computergeneret eventyr, og ikke en dukkefilm.

Det med dukkefilm, er det første hint, at disse billeder ikke er “ægte”, selvom denne animatronic-dukke ser rigtig flot ud. Skaberen bag dukken er tyske Chris Kunzmann, som ejer firmaet Chris Creatures. Så nej, den her flotte løve er IKKE Mufasa!

‘Løvernes Konge’ rammer biograferne næste år, og har celebre stemmer på rollelisten såsom Beyoncé, Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Keegan-Michael Key og James Earl Jones (den originale stemme til Darth Vader), der igen hopper ind i rollen som Simbas far, Mufasa.