Første teaser til ‘Mortal Engines’ byder på steampunk-univers

Vi er i et post-apocalyptisk Europa. De europæiske byer er bygget på kæmpe maskiner som bevæger sig rundt og angriber mindre byer, for at få fat i deres ressourcer. Det er netop det vi ser ske, i den aller første teaser til ‘Mortal Engines’.

Filmen er baseret på en roman af Phillip Reeve som udkom i 2001, og som har samme titel som filmen. Bogen har tre efterfølgere, og planerne er lave en filmsaga ud af bog-serien, som de første sekunder i teaseren understreger: “Peter Jackson presents an epic new saga”.
Ringenes Herre-instruktøreren er dog ikke instruktør på ‘Mortal Engines’, men han er producer, medforfatter og så er han et meget større navn at sælge filmen på, end filmens egen instruktør: Christian Rivers. Rivers har aldrig instrueret en spillefilm før, men har været med til at lave storyboard og visuelle effekter til Ringenes Herre og Hobbitten-filmene.

På rollelisten til filmen ser vi Robert Sheehan (Misfits) og Hera Hilmar (Anna Karenina) som vores to helte. De skal forsøge at stoppe formanden for sammenslutningen af historiker i London, som prøver at skabe et gammelt supervåben – formanden spilles af Hugo Weaving.

‘Mortal Engines’ har premiere d. 13. dec 2018.

More Stories
Logan
‘Logan’ trailer