Før du tager ind og ser ‘Captain America: Civil War’

Marvel Studios, filmselskabet bag den mest succesfulde “cinematic universe” til dato (sorry DC), er nu gået ind i Phase 3. Marvels Studios cinematic universe har fulgt en model, hvor hver Phase består af solo-film og afsluttes med en ‘Avengers’ film. Phase 3 sparkes defor i gang med ‘Captain America: Civil War’ og ‘Doctor Strange’ i 2016 derefter ‘Guardians of the Galaxy vol. 2’ (2017), ‘Spiderman: Homecoming’ (2017), ‘Thor: Ragnarok’ (2017), ‘Black Panther (2018), ‘Avengers: Infinity War part. 1’ (2018) ‘Ant-man and the Wasp’ (2018), Captain Marvel (2019) og så ‘Avengers: Infinity War part. 2’ (2019).

Phase 3 begynder med ‘Captain America: Civil War’, en film der vender lidt op og ned på resten af historierne i de kommende film. Men før du læser vores ‘Captain America: Civil War’ anmeldelse og tager ind og ser filmen, skal du lige tage et øjeblik og tage stilling til hvilken side du er på!

Hvis side er du på?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

civilwarheader

Hvad er Civil War?

‘Civil War’ er en række tegneserie hæfter i begrænset oplag (2006-07),  fra Marvel Comics. Serien blev skrevet af Mark Millar og tegnet af Steve McNiven.

I ‘Civil War’ handler historien om nogle begivenheder der finder sted, som ikke falder i god jord hos den den amerikanske/ verdens befolkningen og hvor der derefter bliver udarbejdet en ‘Superhero Registration Act’ af Den Amerikanske regering, der har som formål at holde styr på alle superhelte. Denne registrerings lov leder til en splittelse blandt alle superhelte, hvor Iron Man og Captain America er i spidsen for henholdsvis de superhelte der er for og dem der er imod, registrering af superhelte. Begivenhederne i ‘Civil War’ kaster en stor skygge over resten af Marvel universet efterfølgende

Hovedpersonerne:

Captain America

Rigtige Navn: Steve Rogers

Højde: 188 cm

Vægt: 100 kg

Kræfter: Captain America har ingen overmenneskelige kræfter, men gennem Super-Soldier Serummet og “Vita-Ray” behandlingen, transformeres hans styrke, udholdenhed, smidighed, hurtighed, reflekser, holdbarhed til den maksimale af den menneskelige potentiale.

Iron Man

Rigtige Navn: Tony Stark

Højde: 186 cm, (198 cm, i Iron Man -dragten)

Vægt: 102 kg  (193 i dragten)

Kræfter: Tony er et geni, og har opfundet en bred vifte af avanceret udstyr, og har specialiseret sig i avancerede våben og rustninger. Han derudover også en god business man.

Med introduktionen af Black Panther og Spiderman i ‘Captain America: Civil War’, baseret på begivenhederne i ‘Civil War’ (tegneserien), og med deres solo-film på vej i Phase 3 og 4, er der ingen tvivl om, at begivenhederne i ‘Captain America: Civil War’ sætter gang i tingene fremadrettet i Marvels cinematic universe.

God fornøjelse med ‘Captain America: Civil War’.