Gal Gadot udtaler sig endelig om sit kommende Cleopatra-projekt!

Gal Gadot er i øjeblikket et af de hotteste navne i Hollywood, og det understreger hendes roller i ‘Wonder Woman’, ‘Fast & Furious’ og ‘Red Notice’. Den israelske skuespillerinde står foran et travlt 2022, hvor hun blandt andet skal spille Den onde dronning i Disneys genindspilling af ‘Snehvide og de syv små dværge’, og derudover har hun kastet sig over sit drømmeprojekt! Nemlig en film om den egyptiske farao Cleopatra.

I forbindelse med filmen har magasinet, InStyle Magazine, lavet et interview med Gal Gadot, hvor hun kommentere på filmens ambitioner. “Jeg kan ikke afsløre meget, men jeg kan fortælle at vi kommer til at fejre Cleopatras historie. Vi vil ikke bare vise hvor sexet og tiltalende, men også hvor strategisk og smart hun var, og hvor stor indflydelse hun havde, også på den verden vi lever i idag. Jeg har set alle Cleopatra-filmene gennem historien, men jeg føler at vi fortæller en historie, som verden har brug for, netop nu.”

‘Cleopatra’ var oprindligt et samarbejde mellem Gal Gadot og ‘Wonder Woman’ instruktør, Patty Jenkins, men på grund af andre projekter, har sidstnævnte været nødsaget til at forlade projektet. I stedet er ‘Falcon and The Winther Soldier’ skaber, Kari Skogland, tiltrådt som instruktør. Historien er skabt af Gal Gadot selv, imens manuskriptet er skrevet af Laeta Kalgriddis, der tidligere har skrevet ‘Shutter Island’ (2010) og ‘Alita: Battle Angel’ (2019).

‘Cleopatra’ afventer dansk premieredato.