Er hævnen sød? James Gunn skifter side.

Efter at være færdig med sit ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ manuskript, og var parat til at gå ind i pre-production perioden med Marvel… Ja, så kender vi alle slutresultatet: James Gunn bliv fyret pga. nogle gamle “stødende” tweets, som måske eller måske ikke var gravet frem, som en undskyldning for at fjerne manden fra instruktørstolen. Man har håbet på, at Marvel ville genhyrer Gunn, men det bliver nok ikke en mulighed nu.

For Warner Bros. har i gennem IndieWire udtalt, at de har shanghajet ingen ringere end James Gunn i egen høje person, til at lave manuskriptet til ‘Suicide Squad 2’. Og så spørger du nok dig selv: “Jamen, var den første ‘Suicide Squad’ film ikke et flop?”. Nej, for selvom filmen var en gardin stor skuffelse for mange, ja så tjente den alligevel 750 millioner dollars, med et 175 millioner budget der skulle tjenes ind.

Det rygtes også, at Gunn måske også lander på posten som instruktør af projektet, men lige meget hvad, så fornemmer man mandens store lange strakte mellemfinger til Disney, Marvel og producer Kevin Feige. Forrædderi, hævn eller retfærdighed? Ja, jeg skal hvert fald se ‘Suicide Squad 2’. hvis den er skrevet af Gunn. Og på den anden side, så mangler Marvel en ordentlig konkurrent. Måske det nu vi ser DC Comics rejse sig fra asken!