'The Witcher' Læs anmeldelsen på filmpuls.dk
Copyright: Netflix Photo by Katalin Vermes

Henry Cavill erstattes af Liam Hemsworth i ‘The Witcher’

Henry Cavill har i høj grad været markant i ‘The Witcher’ tv-serien, da han har spillet hovedrollen Geralt de første 3 sæsoner. Men overraskende nok, har Cavill nu forladt projektet, og vil ikke være at se i den kommende sæson 4. 

Afløseren til Henry Cavill er allerede fundet. Det er nu Liam Hemsworth som trækker den lange blonde paryk på. Hemsworth er nok mest kendt for sin rolle i The Hunger Games-filmene. 

Cavills afgang kom som en stor overraskelse, da han har været dedikeret i rollen siden 2019, og har fået positiv omtale af mange. Der er rygter om, at det er hans travle skema der gør, at han nu springer fra tv-serien – måske fordi han skal tilbage i rollen som Superman. Men ligegyldig hvad, er det dog en lidt speciel nyhed. Man kan undre sig over, at hvis det er tidspres der er problemet, hvorfor man ikke blot venter til Cavill har tid. 

Udover at Cavill skal til at filme den næste Superman film, så er han også på rollelisten til Guy Ritchies næste film, ‘The Ministry Of Ungentlemanly Warfare’. 

Vi glæder os til at se hvordan Liam Hemsworth bærer hovedrollen i den næste sæson af ‘The Witcher’. Hvad er jeres tanker om det nye cast?