Hvem skal være den nye Batman?

Efter Ben Affleck officelt har hængt sin kappe som den mørke ridder, ja så begynder rygte-centralen at buldre løs. Og for at være helt ærligt, så er det hele kun rygter! For i kampen om at være det første medie, der udnævner Afflecks afløser, ja så er man efterhånden som fan blevet stopfodret med information. Er det ham ‘Twilight’-fyren eller ham der rullede rundt i sengen med Timothée Chalamet i ‘Call Me by Your Name’? Intet er sikker endnu, selvom spekulationerne når nye højder, og rygter er i farer for at blive fakta.

At det bliver Robert Pattison aka teenage-pigernes ynglings vampyr…. ja, det tror denne skribent ikke på. Ikke at Pattison ville være en komplet katastrofe, men han har indtil videre ikke vist meget dybde som skuespiller, selvom hans rolle engang, som en ung Salvador Dali i filmen ‘Little Ashes’, er klart den stærkeste preformance man har set.

Nej, så er Armie Hammer aka 2017/18 største “mancrush”, et bedre valg. Hammer har både dybden og kroppen til at spille flagermusen, men Hammer havde ikke just held i sprøjten, da han sidste gang spillede helt i en storstilet Hollywood-film, hvis man ellers kan huske den store fiasko under titlen ‘The Lone Ranger’. Han er indtil videre den person, som rygtes at være tættest på rollen. Men, man har været ude og afvise, at han har været til skjulte samtaler/auditions.

Der har bestemt også været andre hotte navne såsom Matthew Bomer, Zachary Quinto, Jake Gyllenhaal og ikke mindst Jon Hamm, som før Affleck også var en populær kandidat. Men indtil videre, så tag såkaldte rygter som et gran salt, og vent til en officiel meddelelse.

Hvem synes du skulle være Batman? Skriv i vores kommentarfelt.

Copyright: Warner Bros. / DC