Will Smith i filmen Independence Day

Independence Day 2 uden Will Smith

Roland Emmerich skal instruerer filmen ‘Independence Day 2’, der får premiere i sommeren 2015.

Emmerich bekræfter, at nogen af karaktererne fra den første film er med i manuskriptet, som han har skrevet sammen med Dean Devlin. Han regner selvfølgelig også derfor med at caste de samme skuespillere fra dengang. Han har desværre bekræftet, at Will Smith ikke vil vende tilbage i en 2’er, da han er blevet alt for dyr. Men der vil komme nye karakterer i filmen, så det bliver en god blanding med gamle og nye ansigter.

Roland Emmerich både skrev og instruede filmen Independence Day fra 1996, hvor han siden har arbejdet på andre “dommedags film” såsom ‘The Day After Tomorrow’ og ‘1212’. Senere i år får han premiere med filmen ‘White House Down’ med bl.a. Channing Tatum, Jamie Foxx og Maggie Gyllenhaal.

Jeg har lidt svært ved at se, hvordan man skal lave en original Independence Day 2 film. Jeg håber, at de har noget nyt at fortælle, gerne noget som ikke er set før i andre sci-fi og dommedags film. Jeg kan dog godt være bange for, at de mest har fokus på at tjene kassen, og derfor satser på fede effekter som en blockbuster film kræver, fremfor en god historie.

Hvad er din holdning til en Independence 2 film?