it

‘IT’ remake har fundet sin Pennywise

New Line har fundet en skuespiller til at spille den morderiske klovn Pennywise i den kommende remake af Stephen Kings bog ‘IT’. Bill Skarsgård, der var med i Netflix serien ‘Hemlock Grove’, er blevet sat i forbindelse med rollen, ifølge The Hollywood Reporter. Bill er søn til den kendte svenske skuespiller Stellan Skarsgård.

Han er efter sigende i “afsluttende forhandlinger” til at medvirke i  den todelte ‘IT’ film. Formentlig vil han spille Pennywise i begge film. Vi holder dig opdateret med mere nyt fra ‘IT’ remaket.

  1. Håber det bedste for den nye version af IT. Selvom jeg elsker 90’er mini-serien med Tim Curry, så har den en del outdatede elementer, samt mange svage områder som en ny version helt sikkert kunne forbedre. Noget af skuespillet er lidt rustent, og effekterne (især en specifik scene) er lidt grinagtige i dag. Bogen er fantastisk, og der er materiale nok til mindst 4 film deri. Er dog lidt nervøs for om vi bliver spidset af med en klichéfyld omgang jumpscare-gys, efter at have hørt grunden til at Cary Fukunaga stak af fra produktionen.. Med ham som instruktør, kunne vi muligvis have set frem til noget helt fantastisk. Men nu hvor vi har instruktøren af ‘Mama’ bag kameraret… Not so much.

    Angående Bill Skarsgaard, så kender jeg intet til hans arbejde, men han har noget creepy over sig, som nok godt kan virke i rollen. Synes dog det er ærgerligt at Will Poulter ikke beholdte rollen.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.