Fotograf Niels A. Hansen

Julie og Jesper starter optagelser på spillefilmen ‘Elsker dig for tiden’

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag starter snart optagelser på deres første spillefilm – det anti-romantiske komediedrama ‘Elsker dig for tiden’. Julie og Jesper har selv skrevet manuskript, skal selv instruere og spiller selv med i ‘Elsker dig for tiden’. ‘Elsker dig for tiden’ forventes at få premiere i de danske biografer til efteråret 2022.

Om ‘Elsker dig for tiden’:

‘Elsker dig for tiden’ følger Anna og Thomas, der er hinandens modsætninger, men de mangler begge det samme – kærligheden. Anna er en moderne selvstændig karrierekvinde, der holder kærligheden i strakt arm. Thomas er traditionel romantiker og leder desperat efter den eneste ene. Med støtte fra deres venner følger vi Anna og Thomas’ rejse fra det allerførste møde, igennem den forvirrende forelskelse og til hverdagen melder sin nådesløse ankomst i parforholdet. Begge konfronteres undervejs med deres høje krav til kærligheden, forventninger der møder virkelighed, konstant tvivl og ikke mindst deres manglende vilje til at gå på kompromis. For kan kærligheden overleve i en tid, hvor man nødigt vil gå på kompromis med egne drømme i tosomhedens navn? 

Om Julie og Jesper:

Julie Rudbæk (f. 1987) og Jesper Zuschlag (f.1987) har helt fra starten af deres karrierer markeret sig stærkt indenfor tv-satire. De blev begge uddannet fra Det Danske Filmskuespillerakademi i 2009 og fik for alvor publikums opmærksomhed med DR3 satiren “Generation SoMe!” samt sketchshowet “Julie og Jesper”. Det prisbelønnede instruktør-, manus- og skuespillerpar stod i 2018 bag den anmelderroste tv-serie “29”.