kingsman

Hvad vil der ske i Kingsman: The Golden Circle?

En af de bedste film i 2015 var efter min mening Kingsman. Her viste Kick Ass instruktøren at han virkelig kan.. sparke røv!

Og som det er med blockbuster hits så kommer der selvfølgelig en efterfølger. Den her gang tager Matthew Vaughn dog sagen i egen hånd og instruere ligeledes 2’eren. Ikke som det skete med Kick Ass 2. Et tydeligt eksempel på at man ikke “bare” laver en komedie i særklasse.

kingsman_02
Eggsy spillet af Taron Egerton – Empireonline.com

Og nu får vi så en smule nyt fra Vaughn, der udover billeder fortæller lidt om hvad vi kan forvente agent-komedien. Desværre kan jeg ikke finde en samlet statement, så den må komme i bidder:

Generelt om filmen:
“There’s an opportunity with Kingsman 2 to make it bigger and bolder and funnier and crazier”
“The church sequence, everyone wants something like that, but we’ve got action sequences which are just as original but different.”

Om den amerikanske version af Kingmen: Statesmen:
“They’re great characters. They’re multi-billionaires with huge jets, and their base is a giant distillery in Kentucky.”
“We’ve got all this fun Americana and we’re combining it with the Englishness.”

Derudover fortæller han også om skurken i filmen, der bliver spillet af Julianne Moore: “America’s sweetheart gone wrong”

Kingman: The Golden Circle handler endnu engang om Eggsy, der igen nok skal ud og redde verden fra den næste superskurk. Denne gang kaldet ‘Poppy’. Men han får hjælp samtidig hjælp af den amerikanske agent-organisation Statesman, som bl.a. består af tech-geniet Ginger (Halle Berry), lederen Agent Champagne aka. Champ (Jeff Bridges) og Agent Tequila som spilles af Channing Tatum.
Derudover vender Mark Strong og Sophie Cookson tilbage fra 1’eren, og får selskab af ingen ringere en Elton John. Og så er der et meget interessant navn på rollelisten, og hvis du ikke ved hvem jeg snakker om, synes jeg du skal lade værd med at finde ud af det.

kingsman_01
Channing Tatum som Agent Tequila – Empireonline.com

Kingman: The Golden Circle får premiere d. 5. oktober