Copyright: 20th Century Studios

Nyt kig på den næste KINGSMAN-Film!

Efter godt et års udsættelse kan vi nu endelig begynde at se frem til action komedien, ‘The King’s Man’, som lander i de danske biografer til jul.

‘The King’s Man’ er en prequel til de to tidligere KINGSMAN film, ‘KINGSMAN: The Secret Service’ (2014) og ‘KINGSMAN: The Golden Circle’ (2017). De to tidligere film følger spionmakkerparret, Harry Hart (Colin Firth) og den unge Eggsy (Taron Egerton). Og en tredje film, om det umage makkerpar Eggsy og Harry Hart, er eftersigende på trapperne! Men inden da, kan vi glæde os til periodefilmen, ‘The King’s man’.

I ‘The King’s Man’ løftes sløret for hvordan verdens første uafhænige efterretningsbureau, King’s Man, blev til.
Da en samling af historiens værste forbrydere og kriminelle bagmænd, i starten af det tyvende århundrede, samles for at starte en krig, der vil udslette millioner af mennesker, er det op til King’s Man at stoppe dem.

Filmen, ‘The Kings’ Man’, er ligesom de to tidligere KINGSMAN film skrevet og instrueret af engelske Matthew Vaughn.  Rollelisten byder på Ralph Fiennes, Harris Dickinson, Arron Taylor-Johnson, Djimon Hounsou og Gemma Arterton.

‘The King’s Man’ forventes at få premiere den 21 december 2021.