Walter Mitty

Længere trailer til ‘Walter Mitty’

Så har Fox Entertainment frigivet en længere trailer til ‘Walter Mitty’. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg glæder mig rigtig meget til at se den her film, og den her trailer gør ventetiden endnu længere. Det er egentlig mest en opsamling af de trailers, vi har fået indtil nu, men den er stadig et kig værd på grund af de flotte billeder og hvad der umiddelbart ser ud til at være en rigtig god feel-good film her i julen.

Filmen handler om Walter Mitty, der lever et liv fuld af eventyr, action og romantik…men udelukkende i hans daglige, tilbagevendende dagdrømmerier. I virkeligheden er han blot en stille og rolig fotoredaktør på Life Magazine, og han er alt for genert til at invitere sin søde, kvindelige kollega ud. En dag står hans job til at blive nedlagt og Walter bliver pludselig kastet ud på en episk rejse fra Grønland over Island til Himalaya-bjergene. Og det viser sig, at virkeligheden langt overgår Walters ellers så sprudlende fantasi.

Ben Stiller både instruerer og spiller hovedrollen i ‘The Secret Life of Walter Mitty’, hvor han har fået selskab af bl.a. Kirsten Wiig, Sean Penn, Adam Scott, Patton Oswalt og Shirley MacLaine.

Filmen får premiere den 25. december 2013.