liam neeson

Liam Neeson blev tilbudt Daniel Craig’s job

Liam Neeson kunne have været verdens største agent.

I en alder af 61 år, sparker Liam Neeson mere røv på det store lærred, end han nogensinde har gjort i hans fire årti lange karriere. Stjernen i  ‘Non-Stop’ er blevet en actionhelt i en alder, hvor de fleste skuespillere er på vej mod slutningen af deres karriere, og han synes ikke at vise nogen tegn på træthed. Han har også en karriere som de fleste ville misunde, men det var meget tæt på at have været endnu større.

Neeson blev tilbudt rollen som James Bond tilbage i perioden efter Timothy Dalton forlod rollen. I et interview med Hull Daily Mail, forklarede Neeson, hvor tæt han kom til den ikoniske rolle, og hvorfor han sagde nej til den.

Jeg var stærkt efterspurgt, lad os sige det på den måde, og jeg er sikker på nogle andre skuespillere også var”, siger Neeson, da han tygger eftertænksomt på en tandstik og hviler sine lange lemmer på en lænestol. “Det var omkring 18 eller 19 år siden, og min daværende forlovede sagde, ‘Hvis du spiller James Bond så skal vi ikke giftes!” Jeg takkede derfor nej til rollen, fordi jeg ønskede at giftes med hende, “ smilede han.

Hans kone, Natasha Richardson døde for fem år siden, men jeg kan forestille mig, hvorfor hun ikke vil have ham til at spille Bond. At være James Bond er ikke bare en rolle, men en altomfattende figur, der følger en resten af ​​ens karriere. Nogle skuespillere som Roger Moore og Timothy Dalton er aldrig kommet sig over rollen som den hemmelige agent, mens Sean Connery og Pierce Brosnan har kunne etablerer en god karriere efterfølgende. Det kunne også have haft noget at gøre med at Liam Neeson kunne være blevet en kvindemagnet pga. rollen.

Men det kunne nu have været fedt med 00 Liam: (the name is bond, james bond…i dont know who you are, I will look for you, I will find you, and I will kill you.)