avengers age of ultron
avengers age of ultron

Loke i Avengers 2

Sidst vi så den meget populære Thor og The Avengers- skurk Loke, var i Thor 2 hvor han for en kort stund, på en måde, var på de godes side. Men hverken Marvel eller vi kan få nok af Loke, og nu er der nyheder om, at vi får (den dejlige) Tom Hiddleston som Loke, at se endnu en gang og det bliver allerede i Avengers Age of Ultron! Det bliver vidst bare som en lille rolle, måske kun en scene, men det er alligevel gode nyheder.
Og hvis man har set Thor 2, så er det vidst ret spændende af få Thors (adoptiv)bror at se igen og at se i hvilken sammenhæng!
Det er dog ikke kun Loke som dukker op, men også Heimdal (vogter af indgangen til Asgård), spillet af Idris Elba. Og det var også Idris Elba selv som slap nyheden om ham og Hiddlestons opdukken i den næste Avengers film. Til The Guardian sagde han følgende:

“Ironically, yesterday I had to…” Elba chuckles. He’s not meant to talk about this, but he clearly enjoys doing things he’s not meant to do. “I’m in Avengers,” he reveals. He means that his Thor character, deity-cum-sentry Heimdall, appears in Age of Ultron (…) “And I’m doing a scene with Chris Hemsworth and Tom Hiddleston…”